неділю, 18 лютого 2018 р.

ДНЗ зустрічає гостей

24 січня 2018 року в стінах закладу відбулося засідання  районного методичного об’єднання вихователів  груп дітей старшого дошкільного віку «Використання методів мнемотехніки для формування мовленнєвої компетентності  дітей старшого дошкільного віку».
     На початку зустрічі присутнім провели екскурсію до народознавчої кімнати та  запросили оглянути  виставку дитячої та педагогічної творчості «Країна шкільних майстрів». 
Народним таночком та теплими словами зустріли гостей малюки дитячого садочка. 

Вихователь Т.Б.Білан  запропонувала переглянути комплексне заняття (з пріоритетом мовленнєво-художніх та образотворчих завдань) «Баба Снігова в гості прийшла», та провела тренінг з педагогами «Актуальність упровадження технологій мнемотехніки в художньо-естетичну діяльність дітей старшого дошкільного віку».

Майстер-клас «Гарні друзі у зими» для вихователів ДНЗ району провела логопед Білопільського ДНЗ ( ясла-садок) «Зірочка» І.С.Моргун.

За підсумками заходу учасники за «круглим столом» розробили рекомендації  для вихователів «Використання мнемотехніки при заучуванні віршів з дітьми дошкільного віку» та «Нетрадиційні техніки малювання».

Методист НМУ «РМК» відділу освіти Л.В.Батуріна підвела підсумки методичного об’єднання та подякувала присутніх за активну участь.

Немає коментарів:

Дописати коментар