четвер, 22 лютого 2018 р.

У їхніх серцях жила Україна

20 лютого 2018 р. в Білопільському НВК: ЗОШ І – ІІІ ст. – ДНЗ №3 проведено виховний захід «У їхніх серцях жила Україна» присвячений вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні.  

Гостями заходу були заступник голови Білопільської районної адміністрації Нестерович О.В., в.о. начальника відділу освіти Бабенцова І.М., керуючий справами виконавчого апарату Білопільської районної ради  Усенко  О.В., воїн антитерористичної операції Муха І.В., волонтер  Долуда С.В., батьки, вчителі, учні.


 В школі не залишилась байдужою жодної людини, були задіяні вихованці ДНЗ, учні різних класів та  педагоги. Захід був побудований на переплетінні хронологічних подій Революції Гідності через вокально – хореографічну  театралізацію та перегляд відео-уривків реальних подій, які відбулися на Майдані.
Учні запалили промені гідності на згадку про кожного хто загинув на Майдані Незалежності та вшанували пам'ять про них хвилиною мовчання.
Підсилив відчуття реалістичності подій того часу батько учасника Євромайдану та  волонтер Долуда С.В., який поділився своїми спогадами з присутніми та відповів на поставленні питання.

На завершення, вихованці ДНЗ, в ролі маленьких янголів, запропонували присутнім прийняти участь у флешмобі «З Україною в серці».
Та на цьому заходи не закінчилися. Для учнів 4-6 класів в Залі слави була проведена старшокласниками лінійка – реквієм «Герої не вмирають!», де згадали й про події сьогодення на Сході нашої країни та вшанували пам'ять загиблих воїнів в АТО.
Всі учасники навчально-виховного процесу торкнулися пам’яті, яка навіки залишиться у серцях поколінь.

Слава Україні! Слава Героям! Слава «Небесній Сотні»!
Відео заходу 

Немає коментарів:

Дописати коментар